İncir keki tarifini görünce aklıma birkaç soru geldi. Öncelikle, incirleri kullanmadan önce nasıl bir hazırlık yapmalıyım? Ayrıca, kekin daha nemli olması için başka ne tür malzemeler ekleyebilirim? Fırından çıkardıktan sonra ne kadar süre bekletmek gerekiyor, yoksa sıcak mı servis edilmeli? Son olarak, bu keki yaparken ceviz yerine badem kullanmak mümkün mü? Teşekkürler!
İncir keki tarifini görünce aklıma birkaç soru geldi. Öncelikle, incirleri kullanmadan önce nasıl bir hazırlık yapmalıyım? Ayrıca, kekin daha nemli olması için başka ne tür malzemeler ekleyebilirim? Fırından çıkardıktan sonra ne kadar süre bekletmek gerekiyor, yoksa sıcak mı servis edilmeli? Son olarak, bu keki yaparken ceviz yerine badem kullanmak mümkün mü? Teşekkürler!
Cevap yaz