Ham incir reçeli yapımının en uygun zamanının yaz sonu ve sonbahar mevsimi olduğunu duydum. Gerçekten de, incirlerin olgunlaşma dönemine denk gelen bu mevsim, reçel yapmak için ideal bir zaman mı? Eylül ile Ekim ayları arasında toplanan ham incirler, lezzet açısından en üst seviyeye ulaşıyor gibi görünüyor. Ayrıca, bu meyvenin besin değerlerinin zengin olması da oldukça ilgi çekici. Sizce, ham incir reçelinin bu kadar besleyici olması, onu kahvaltılarda tercih edilen bir tatlı haline getiriyor mu?
Ham incir reçeli yapımının en uygun zamanının yaz sonu ve sonbahar mevsimi olduğunu duydum. Gerçekten de, incirlerin olgunlaşma dönemine denk gelen bu mevsim, reçel yapmak için ideal bir zaman mı? Eylül ile Ekim ayları arasında toplanan ham incirler, lezzet açısından en üst seviyeye ulaşıyor gibi görünüyor. Ayrıca, bu meyvenin besin değerlerinin zengin olması da oldukça ilgi çekici. Sizce, ham incir reçelinin bu kadar besleyici olması, onu kahvaltılarda tercih edilen bir tatlı haline getiriyor mu?
Cevap yaz