İncir pestilinin yapım aşamalarını okuduktan sonra, bu doğal atıştırmalığın ne kadar zahmetli bir süreçle hazırlandığını düşündüm. Olgun incirlerin seçimi ve kurutma işlemi gerçekten dikkat gerektiriyor. Sizce kurutma işlemi sırasında incirlerin lezzeti nasıl etkileniyor? Ayrıca, pestilin içine ceviz veya fındık eklemek lezzetini artırırken, besin değerine de katkı sağlıyor mu? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
İncir pestilinin yapım aşamalarını okuduktan sonra, bu doğal atıştırmalığın ne kadar zahmetli bir süreçle hazırlandığını düşündüm. Olgun incirlerin seçimi ve kurutma işlemi gerçekten dikkat gerektiriyor. Sizce kurutma işlemi sırasında incirlerin lezzeti nasıl etkileniyor? Ayrıca, pestilin içine ceviz veya fındık eklemek lezzetini artırırken, besin değerine de katkı sağlıyor mu? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz