İncir reçeli yaparken kabukların soyulup soyulmayacağı konusunda ne düşünüyorsunuz? Kabukların besin değerleri açısından zengin olduğunu öğrendim, ama bazıları kabuksuz yapmayı tercih ediyor. Sizce hangi yöntem daha iyi? Kabuklarıyla yapılan reçellerin yoğun tadı mı, yoksa kabuksuz olanların pürüzsüz dokusu mu daha cazip? Ayrıca, incirlerin tazeliği ve kalitesi de önemli, bu konuda nasıl bir seçim yapıyorsunuz?
İncir reçeli yaparken kabukların soyulup soyulmayacağı konusunda ne düşünüyorsunuz? Kabukların besin değerleri açısından zengin olduğunu öğrendim, ama bazıları kabuksuz yapmayı tercih ediyor. Sizce hangi yöntem daha iyi? Kabuklarıyla yapılan reçellerin yoğun tadı mı, yoksa kabuksuz olanların pürüzsüz dokusu mu daha cazip? Ayrıca, incirlerin tazeliği ve kalitesi de önemli, bu konuda nasıl bir seçim yapıyorsunuz?
Cevap yaz